Este profesor de yoga cu peste 30 de ani de experiență. În urmă cu două decenii a fondat singurul curs de Shivaism Kashmirian din Europa care oferă pentru mii de studenți din România și din străinătate bogăția și profunzimea acestei tradiții spirituale într-un mod unic, adaptat mentalității occidentale.

Interesul său profund pentru diferite forme de spiritualitate autentică și intuiția sa spirituală l-au ajutat să elaboreze de-a lungul timpului o serie de cursuri inițiatice, precum Alchimia tantrică, Eneagramă sau I-Ching ezoteric.

De asemenea, el a creat un sistem unic pentru revelația Sinelui Esențial, Atman, bazat pe o abordare supramentală – dar și foarte accesibilă – pentru revelarea Sinelui (bazată pe experiența estetică iluminatoare) care a ajutat deja mii de aspiranți sa faca pași importanți spre descoperirea naturii lor divine esențiale.

Este autorul multor cărți despre shivaism, yoga, tantra, alchimie, artă inițiatică etc. A tradus multe texte yoghine și tantrice importante, precum Sundaryalahari, Shiva Samhita sau Gheranda Samhita. El oferă în exclusivitate în cursurile sale de Shivaism numeroase opere tradiționale, ezoterice, precum Shiva Sutra, Spanda Karika, Vijnana Bhairava Tantra etc., precum și informatii practice, care transformă profund într-un mod nou, inovator.