Az online tábor szabályzata

  • A tábor tevékenysége kizárólag 18 éven felettiek számára engedélyezett. A Beirtakozási lapelőzetes kitöltésével és a Részvételi feltételek elfogadásával jelen oldalon, Ön megerősíti azt a tényt, hogy elmúlt 18 éves.
  • A tábor oldalára való belépési kódegyedi és át nem ruházható. Kérem, értsék meg, hogy amennyiben megállapítjuk, hogy ugyanazzal a kóddal egyidejűleg különböző helyekről is megpróbálnak belépni, akkor az illető kódot le fogjuk tiltani.
  • A résztvevők, a tábor befejezése után, amikor a körülmények ezt lehetővé fogják tenni, ajándék anyagokatfognak kapni, mint minden táborban.
  • Minden előadáshoz és meditációhoz lesz fordításangol, spanyol, orosz, cseh, magyar, olasz, francia, portugál nyelven a megfelelő csatornákon. A programban található filmekkel kapcsolatosan bejelentést teszünk, hogy a film milyen nyelven kerül bemutatásra, milyen nyelvű felirattal. Más nyelveken nem tudunk fordítást biztosítani.
  • A tábor részletes programja a tábor honlapján lesz elérhető. Előfordulhat, hogy egyes, most első ízben bemutatott előadások esetén az utolsó pillanatban lesznek változások az előadás időtartamára és a kezdési időpontra vonatkozóan. Ezeket a módosításokat időben jelezni fogjuk, és a tábori programban jól láthatóan jelezni fogjuk.
  • A résztvevőknek azt javasoljuk, hogy minden esetben, amikor csatlakoznak az internetre, végezzék el a védelmi módszert az internetre való csatlakozáshoz, mely részletes leírása megtalálható a net honlapon, és ami be lesz mutatva a tábori honlapon is, a program minden moduljának az elején.
  • Amennyiben technikai jellegű kérdésekkel vagy problémávaltalálkoznak, rendelkezésükre áll a chat ablak, a képernyő jobb oldalán. Figyelem, a chat-en nem válaszolnak az előadások tartalmával kapcsolatos kérdésekre, hanem kizárólag a technikai vagy adminisztratív jellegűekre.
  • Kérjük Őnöket, hogy küldjenekbeszámolókat, vagy a témákhoz kapcsolódó lényegretörő kérdéseket akár emailben a office@mahavira-ananda.ro címre, akár a Kapcsolódó oldalon közvetlenül elérhető kérdőíven, ahol minden alkalommal tüntessék fel a következőket: vezetéknév, keresztnév, jóga évfolyam, helységnév, az előadás vagy meditáció címe, amivel kapcsolatban írnak (és abban az esetben, ha az előadás több részből áll, akkor azt is, hogy melyik részre utalnak). Ezekre a kérdésekre az elkövetkezendő jógatáborok keretén belül fognak választ kapni. Személyesen, emailben nem fognak választ kapni rájuk.
  • Ebben a táborban – objektív okokból – nem teszünk közzé korábban „Buletin informativ” (Informatív közlöny) címen kiosztott kiadványokat. Ezek a „Buletin informativ”című kiadványok viszont a következő herkulesfüdői és costinesti táborokban pótolva lesznek. Azok a személyek, akik a honlapra a tábor megkezdése után később regisztrálnak, csak a fennmaradó napok tevékenységeiben fognak részt venni, tehát nem kérhetik valamely program esetleges ismétlését, amiről lemaradtak.