Dezvăluiri despre tainele iubirii dumnezeiești sublime, oceanice și copleșitoare ce ne sunt destăinuite în felurite moduri de către Maha Shakti

 

🔱 Premiile la concursul de relatări spirituale 🔱

 

 Vă anunțăm premianții la concursul de relatări spirituale pe care l-am inițiat în cadrul acestei tabere:

Premiul I – POMPILIU NEGREA, grupa 30, Brăila

Premiul II – MARIAN LUPU, grupa 4, Iași

Premiul III – ADRIAN COJOCARU, grupa 15, București

Vă reamintim că acest concurs a constat în împărtășirea percepțiilor pe care le-ați avut în timpul celor două exemplificări realizate la unison cu minunatele femei din tabăra SHAKTI ÎN EXTAZ, exemplificări susținute de Ghidul nostru spiritual:
– Starea de transfigurare inspiratoare și profund transformatoare a tuturor femeilor (participante în tabăra SHAKTI ÎN EXTAZ) în canale de manifestare perfecte ale Supremei Mame Dumnezeiești, Maha Shakti
respectiv
– Starea de transfigurare inspiratoare și profund transformatoare a tuturor bărbaților (participanți în tabăra VIRA ÎNTR-UN PRELUNG EXTAZ) în canale de manifestare perfecte ale Supremului Absolut, Dumnezeu (Brahman).

Îi felicităm pe merituoșii câștigători și mulțumim tuturor participanților la concurs!

Câștigătorii vor fi contactați pentru a intra în posesia binemeritatelor premii.

Vă îmbrățișăm cu iubire fraternă!

Echipa Vira într-un prelung Extaz

Tabăra iniţiatică pentru bărbaţi VIRA ÎNTR-UN PRELUNG EXTAZ are loc exclusiv online și este destinată tuturor bărbaților din cadrul Şcolii noastre spirituale care aspiră să-și trezească pe deplin starea exemplară de Vira!

Programul taberei a fost conceput pentru varianta online, în așa fel încât permite tuturor o participare la cât mai multe dintre activitățile taberei, activități pe care le puteți reviziona de mai multe ori în decursul acestei tabere. Mai multe detalii aici.

 

Tabăra are ca temă iubirea dumnezeiască ce ne este destăinuită în felurite moduri de către Maha Shakti și ne vom bucura împreună de grația sa sublimă și încântătoare.

 

Subiectele abordate, exemplificările spirituale, precum și tehnicile spirituale deosebite pe care le vom realiza împreună ne vor deschide către tainele inimii lui Maha Shakti și ne vor apropia din ce în ce mai mult de Dumnezeu.

 

Tema taberei:

Dezvăluiri despre tainele iubirii dumnezeiești sublime, oceanice și copleșitoare ce ne sunt destăinuite în felurite moduri de către Maha Shakti

În cadrul acestei tabere vor fi revelate aspecte deosebite corelate cu tainele iubirii Dumnezeiești:

 

 • Asumarea în iubire și susţinerea reciprocă la nivel sufletesc a celor doi iubiţi
 • Uimitoarele și inepuizabilele daruri ale artei ezoterice tantrice, prin care atotcreatoarea și copleșitoarea Maha Shakti revelează misterioase și fascinante forme ale iubirii extatice dumnezeiești
 • Grația extraordinară a lui Maha Shakti manifestată prin intermediul a două femei unite în iubire reciprocă și efectul ocult puternic transformator al multiplicității într-o relație tantrică poliamoroasă în trei
 • Și multe altele

 

Persoanele care se vor înscrie în tabără vor avea acces la materialele expuse în această tabără pentru o perioadă de încă 30 de zile de la încheierea acesteia, pe baza codului primit la înregistrare.

Ideile – forță ale taberei:

 

 • Iubirea unui Vira pentru iubitele sale adorate se măsoară prin efortul pe care el îl realizează pentru a atinge perfecţiunea în practica continenţei erotice amoroase!

 • Cea mai mare fericire a mea pe care o resimt empatic, plenar şi profund în întreaga mea fiinţă, este fericirea de a o face cât mai fericită pe iubita mea. (Gregorian Bivolaru)

Susținerea subtilă a ghidului spiritual ne va ajuta să trăim împreună în inimă stările model ce vor fi exemplificate și care ne vor ajuta să facem pași esențiali către desăvârșire.

 

Participanții la tabără vor putea să adreseze întrebări cu miez cu privire la conținutul conferințelor. Aceste întrebări, precum și anumite sugestii sau propuneri pot fi trimise fie pe adresa tabaravirainextaz@gmail.com, fie direct în formularul de pe pagina de Contact.

 

Vă rugăm să nu uitați că programul, deși bogat, este complet opțional!

Femeia în care s-a trezit pe deplin starea de SHAKTI împreună cu bărbatul în care s-a trezit pe deplin starea de VIRA sunt și vor rămâne viitorul cel minunat, net superior, al omului ce aspiră să-L simtă și să-L descopere pe DUMNEZEU pe această planetă albastră.

Gregorian Bivolaru

Costul taberei și modalități de plată

Costul participării la această tabără:

 • 175 Ron pentru cursanți yoga, shivaism, ayurveda și tantra din Romania
 • 150 Ron pentru membrii Mahavira, coordonatorii MahaVira, instructorii yoga, instructorii tantra și lectorii ayurveda din România.
 • Bărbaţii din aşezămintele spirituale din România vor primi cod colectiv gratuit de acces în tabără. Bărbaţii din aşezăminte care doresc cod personal de acces în tabără, vor plăti contravaloarea acestuia.

 

Modalități de plată

   1. Plata cu cardul (se va realiza din formularul de înscriere).
   2. Ordin de Plată (OP) / Transfer bancar
    Asociația Mahavira Ananda
    Cont: RO77 RNCB 0072 1702 0450 0001
    BIC – RNCBROBU
    Banca Comercială Română – BCR
   3. Prin intermediul coordonatorilor Mahavira Ananda

  Pentru a beneficia integral de traducere în alte limbi decât română și engleză este necesar să fie minim 10 persoane înscrise până la data de 24 septembrie.