Fondatorul Școlii de Astrologie Helios este Leu cu Ascendent în Capricorn.

Imediat după liceu, în 1994, a început să practice yoga și studiul astrologiei.

Toate cunoștințele și experiența dobândite au la bază o cercetare și practică autodidactă, prin care a urmărit să descopere micile și marile secrete ce stau la baza succesului, armoniei, împlinirii și evoluției spirituale ale ființelor umane.

„Mi-am dorit foarte mult să ajut oamenii din jurul meu, să înțeleg cauza evenimentelor și a provocărilor pe care le trăim, iar astrologia, încă din primele faze ale studiului mi-a adus foarte multe răspunsuri și satisfacții.

În urma practicii astrologiei am conștientizat că dacă îi înțelegi și îi ajuți pe ceilalți, în realitate te înțelegi și te ajuți pe tine însuți. Am început să simt oamenii ca fiind asemenea unor oglinzi prin care se reflectă toate aspirațiile, calitățile dar și defectele și neputințele mele. Astfel am descoperit că astrologia este un real instrument ce conduce aspirantul spre o viziune holistică, adică a totului în parte și a părții în tot, revelându-se ca o cunoaștere sacră, o știință divinatorie ce are rolul de ajuta ființa umană să-și împlinească menirea și de a-i oferi lui Dumnezeu primul loc în viața noastră.”